vloeren

Vasttapijt & Tapijttegels.

Modern of klassiek, opvallend of subtiel: tapijten scheppen meteen een gezellige uitstraling in huis. In ons ruim assortiment vasttapijt zitten zowel natuurlijke materialen zoals wol of sisal, als onderhoudsvriendelijke polyamide tapijten. Kamerbreed tapijt op 4m vind je in een waaier van kleuren, structuren en poolhoogtes. Er is ook een zeer uitgebreide collectie tapijttegels, ideaal in kantoren en intensief gebruikte ruimtes.

Alle kamerbrede tapijten kunnen ook als karpet op maat afgewerkt worden.

cashmere
Panache atlantic
Mixed
satine indigo
cork
serenade

Voordelen

Het grootste voordeel van vasttapijt is het comfort. Een tapijt is zacht en fijn om op te lopen, maar er is meer dan dat … Wist je bijvoorbeeld dat tapijten ook een geluiddempend effect hebben? Dat zorgt meteen voor een aangenamere rust binnenshuis, vooral in de strakke interieurs die nu zo populair zijn. Daarnaast hebben tapijten een isolerend effect en houden ze de ruimte mee warm. Wist je dat wij ook anti allergische tapijten aanbieden?

Nadelen

Niet alle tapijtsoorten zijn even gemakkelijk om te reinigen. Over het algemeen zijn vlekken moeilijker te behandelen dan bij pakweg een laminaatvloer. Al onze tapijten kunnen gelukkig vlekwerend worden behandeld: als je een vlek direct behandelt zal je er in de meeste gevallen niets meer van zien. Neem gerust contact op voor meer informatie. 

EXTRA

Schoonmaaktip: 

Stofzuigen

Vloeren & raamdecoratie

Van der Poorten voor liefhebbers van kwaliteit & persoonlijkheid. 

Onze-Lieve-Vrouwestraat 59-63, 2800 Mechelen
+32 15 42 24 01info@vanderpoorteninterieur.be
Ma-Vrij: 9u30 -12u30 / 13u30 - 18u00
Za: 9u30 -12u30 / 13u30 - 17u00

Schrijf je in op onze nieuwsbrief