vloeren

Linoleum / Rubber.

Linoleum en rubber zijn ecologische, massieve en tijdloze producten. Zoek je iets anders dan de bestaande hout of tegelcollecties?

Linoleum en rubber bestaan in een waaier van kleuren: of je woning nu eclectisch of minimalistisch is ingericht, voor elke soort interieur is er een bijpassende collectie.

Cocoa
Fresco
Terra
patroon
Modular textura
Lemon Zest

Voordelen

Linoleum is een 100% natuurlijk en ecologisch product. Door zijn massieve, door en door gekleurde laag, heeft deze vloer een zeer lange levensduur en kan na gebruik worden gerecycleerd.  

Verder zijn ze beide geschikt voor vloerverwarming, makkelijk in onderhoud en een goede hygiënische keuze. Ook bestaat ze in tegelvorm en met clicksysteem om zelf te plaatsen. Ideaal voor kinderen en/of mensen met allergieën.

Nadelen

Door gebruik van natuurlijke grondstoffen, is linoleum niet volledig kleurvast en krasvrij. Bij veel licht en zoninval kan er een lichte verkleuring ontstaan.

Linoleum en rubber wordt meestal geleverd in banen van 2m. Deze vloer moet een op een egale ondergrond geplaatst worden. Hij wordt ter plaatse volledig gesneden, verlijmd en gewalst. Dit is een zeer secuur werk dat best door een vakman geplaatst kan worden. 

 

EXTRA

Schoonmaaktip: 

Stofzuigen

voedende zeep

Vloeren & raamdecoratie

Van der Poorten voor liefhebbers van kwaliteit & persoonlijkheid. 

Onze-Lieve-Vrouwestraat 59-63, 2800 Mechelen
+32 15 42 24 01info@vanderpoorteninterieur.be
Ma-Vrij: 9u30 -12u30 / 13u30 - 18u00
Za: 9u30 -12u30 / 13u30 - 17u00

Schrijf je in op onze nieuwsbrief