Parket

Meerlagen parket.

Meerlaags parket is opgebouwd uit verschillende lagen hout. De bovenste laag bestaat uit een dikke laag edel hout zoals eik of een andere harde houtsoort.

Met een meerlaags parket krijg je een zeer stabiele vloer met de schoonheid van authentieke houten planken. De installatie is eenvoudiger dan bij massief parket en de prijs is over het algemeen voordeliger. Door de opbouw van de planken is het mogelijk om brede en lange planken te maken die toch zeer stabiel blijven. In onze showroom vind je een grote keuze aan mogelijkheden op grote grondstalen.

Meerlagen parket
classic-190
classic-220
Relief vosne
PAL3094S
WIT GEOLIED

Voordelen

Bij meerlagig parket is het niet nodig om eerst een ondervloer te plaatsen. De verschillende houtlagen zorgen er voor dat het hout minder kan ‘werken’, het zal dus minder uitzetten en krimpen. Daardoor is meerlagig parket interessant voor vloerverwarming. In vergelijking met massief parket is meerlagig parket vaak goedkoper, maar het heeft wel gelijkwaardige isolerende eigenschappen.

De planken zijn reeds voorzien van een machinaal aangebrachte basisbehandeling in 7 lagen (enkel nog onderhoudsolie aan te brengen na plaatsing).

Nadelen

Een meerlaagse parket  kan, afhankelijk van de dikte van de toplaag, een beperkt aantal keer opgeschuurd worden.

Net zoals massief parket is meerlaags parket een natuurproduct, ook hier geldt de temperatuur en luchtvochtigheid op een gezond niveau houden.

EXTRA

Schoonmaaktip: 

Stofzuigen

dweilen met vochtige doek en aangepaste zeep

Vloeren & raamdecoratie

Van der Poorten voor liefhebbers van kwaliteit & persoonlijkheid. 

Onze-Lieve-Vrouwestraat 59-63, 2800 Mechelen
+32 15 42 24 01info@vanderpoorteninterieur.be
Ma-Vrij: 9u30 -12u30 / 13u30 - 18u00
Za: 9u30 -12u30 / 13u30 - 17u00

Schrijf je in op onze nieuwsbrief