Parket

Afwerkingen.

De juiste afwerking doet je parket nóg beter tot zijn recht komen. Bij Van der Poorten vind je een enorme keuze aan professionele oliën en vernissen in alle mogelijke kleurschakeringen. 

In onze showroom kan je de verschillende kleuren bekijken op grote vloerstalen om zo de beste keuze te maken. Om door het bos de bomen te blijven zien, adviseren we je daar graag bij. We geven ook uitgebreide onderhoudsinstructies voor de verschillende soorten afwerkingen. Als je bij ons parket bestelt, krijg je de eerste bus onderhoudsproduct gratis! Verder hebben wij als finishing touch van je vloer een ruime keuze aan plinten, profielen en afkitproducten.

Een houten vloeren wordt behandeld met olie of vernis om zo het hout te beschermen tegen vlekken en slijtage. Welke beschermlaag je zal gebruiken, is afhankelijk van verschillende factoren. Zo wordt een keukenvloer anders behandeld dan die van een slaapkamer, speelt de loopbelasting of gebruiksintensiteit een bepalende rol en is er natuurlijk ook ruimte voor persoonlijke voorkeuren.

Voor de afwerking van je onbehandelde vloer kan je terecht bij Van der Poorten. Samen met jou kiezen we de afwerking die het beste aansluit bij jouw verwachtingen en jouw interieur.

Vloeren & raamdecoratie

Van der Poorten voor liefhebbers van kwaliteit & persoonlijkheid. 

Onze-Lieve-Vrouwestraat 59-63, 2800 Mechelen
+32 15 42 24 01info@vanderpoorteninterieur.be
Ma-Vrij: 9u30 -12u30 / 13u30 - 18u00
Za: 9u30 -12u30 / 13u30 - 17u00

Schrijf je in op onze nieuwsbrief