onderhoud

Vloeren

Wil je er zeker van zijn dat je vloer zo lang mogelijk meegaat? Dan is het belangrijk om hem goed te onderhouden.

Elke vloersoort vraagt daarbij om een specifieke aanpak. Ook de reinigingswijze verschilt van vloer tot vloer en is afhankelijk van de verschillende soorten afwerking. Wanneer je een vloer door ons laat installeren voorzien we je uiteraard van de nodige informatie om hem zelf in topstaat te houden. Verder helpt Van der Poorten je met het juiste advies of de juiste behandeling voor een langdurig perfecte vloer.  

Je kan bij ons terecht om je vloer te laten opschuren, behandelen, vernissen of renoveren en we bieden ook onderhoudsproducten aan voor alle types vloeren. Zo straalt jouw vloer binnenkort als nooit tevoren.

onderhoud

Raamdecoratie

Gordijnen en raamdecoratie vangen stof, dat is onvermijdelijk. Het stofvrij houden en van je raamdecoratie kan in de meeste gevallen met een stofdoek, swiffer of wondersponsje.

Niet alle raamdecoratie kan zomaar in de wasmachine, Van der Poorten adviseert over het ideale onderhoud en de mogelijkheden, zodat je gordijnen of raamdecoratie probleemloos proper blijven. Indien je raamdecoratie niet meer proper te krijgen is, kan vervanging van bijvoorbeeld verticale lamellen of vouwgordijn een oplossing bieden. Als het systeem nog goed werkt kan je het gewoon blijven gebruiken.

onderhoud

Onderhoud parket

De afwerking van je parket bepaalt het onderhoud.

Wekelijks schoonmaken doe je met een stofzuiger (met zacht opzetstuk!) en dweilen mag met een zachte parketzeep. Voor jaarlijks of grondiger onderhoud zijn wij tot uw dienst.

Leveranciers

Producten.

Vloeren & raamdecoratie

Van der Poorten voor liefhebbers van kwaliteit & persoonlijkheid. 

Onze-Lieve-Vrouwestraat 59-63, 2800 Mechelen
Parking: Zoutwerf - 2800 Mechelen
+32 15 42 24 01info@vanderpoorteninterieur.be
Ma-Vrij: 9u30 -12u30 / 13u30 - 18u00
Za: 9u30 -12u30 / 13u30 - 17u00

Schrijf je in op onze nieuwsbrief