RAAMDECORATIE

Verticale Jaloezieën.

Een verticale jaloezieën bestaan uit een rail met verticale lamellen die 180° gedraaid kunnen worden. De lamellen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen zoals PVC, Textiel of aluminium. De lamellen zijn ook verkrijgbaar in verschillende lamelbreedtes, en tal van kleuren en structuren. Het is de ideale raamaankleding voor grote raampartijen en ruimtes die een strakke look vragen. Ook ramen met onregelmatige vorm of boog kunnen op maat afgewerkt worden met verticale jaloezieën.

Je kan er perfect de juiste lichtinval mee regelen, ze houden het binnenzicht, de zon, de warmte en de koude buiten. Er zijn ook lamellen verkrijgbaar die de ruimte verduisteren.

 

Verticale Jaloezieën
Verticale Jaloezieën
Verticale Jaloezieën
Verticale Jaloezieën
Verticale Jaloezieën
Verticale Jaloezieën

Voordelen

Verticale jaloezieën nemen minderstof als andere vormen van zonwering op en de Pvc lamellen zijn makkelijk schoon te maken met een vochtige doek. Ze zijn antistatisch en anti bacterieel gemaakt, ideaal dus voor mensen met asma of stofallergieën.

Door de speling met licht en de strakke vormen passen ze in elk interieur.

Bent u uitgekeken op de kleur van uw verticale lamellen? Dan kiest u toch gewoon een nieuw kleurtje of motief. Lamellen vervangen, en klaar! Het railsysteem kunt u gewoon opnieuw gebruiken.

Nadelen

Bij verticale jaloezieën gaat het pakket bij het opendoen naar de zijkanten toe. Je hebt dus nog een stuk muur nodig naast het raam om het pakket niet voor het raam te laten hangen als ze open zijn. Bij plaatsing van de verticale jaloezieën in de dagkant zal er dan ook altijd een gedeelte voor het raam blijven hangen als de jaloezie open is.

Vloeren & raamdecoratie

Van der Poorten voor liefhebbers van kwaliteit & persoonlijkheid. 

Onze-Lieve-Vrouwestraat 59-63, 2800 Mechelen
+32 15 42 24 01info@vanderpoorteninterieur.be
Ma-Vrij: 9u30 -12u30 / 13u30 - 18u00
Za: 9u30 -12u30 / 13u30 - 17u00

Schrijf je in op onze nieuwsbrief