RAAMDECORATIE

Horizontale jaloezieën.

Horizontale jaloezieën bestaan uit horizontale latjes, ook wel bekend als lamellen. Je kan de store eenvoudig bedienen met een touw, greep of bedieningsstok. Ze kunnen bij grote ramen ook voorzien worden van een motor met afstandsbediening of schakelaar. Horizontale jaloezieën bestaan in hout of aluminium en de lamellen zijn verkrijgbaar in een uitgebreid gamma aan kleuren, structuren, glansgraad en breedtes. Je kan met 1 systeem de ruimte van licht voorzien zonder inkijk, de zonnestralen weren of de kamer verduisteren. Het is een zeer decoratieve zonnewering in een moderne interieur.

 

Horizontale jaloezieën
Horizontale jaloezieën
Horizontale jaloezieën
Horizontale jaloezieën
Horizontale jaloezieën
Horizontale jaloezieën

Voordelen

Houten jaloezieën geven je interieur een klassevolle uitstraling. Hout heeft ook  accoustische voordelen, het dempt nagalm in grote of minimalistische ruimtes. Aluminium lamellen bestaan dan weer in een zeer uitgebereid gamma aan kleuren en lamelbreedtes. Het de creatieveling en onder de raamdecoratie met tal van mogelijkheden en opties. vraag of kom kijken naar de mogelijkheden en innovaties in onze showroom.

Nadelen

Houten jaloezieën zijn prijziger dan de aluminium variant. Maar in tegenstelling tot de aluminium lamellen hebben houten jaloezieën betere isolerende eigenschappen.

Aangezien jaloezieën horizontale lamellen hebben, vangen ze stof, maar je kunt het vuil en stof wel eenvoudig verwijderen.

Vloeren & raamdecoratie

Van der Poorten voor liefhebbers van kwaliteit & persoonlijkheid. 

Onze-Lieve-Vrouwestraat 59-63, 2800 Mechelen
+32 15 42 24 01info@vanderpoorteninterieur.be
Ma-Vrij: 9u30 -12u30 / 13u30 - 18u00
Za: 9u30 -12u30 / 13u30 - 17u00

Schrijf je in op onze nieuwsbrief