RAAMDECORATIE

Plisse / Duette / Shades.

Van der Poorten maakt alle plissé- en duettegordijnen exact op maat en heeft een uitgebreid aanbod in stoffen en mogelijkheden.

Plissé, Duette en Honeycomb zijn een ideale raamtoepassing bij ramen met speciale vormen, weinig plaats boven het raam, of volledige verduistering voor slechte slapers. kortom het is de superman onder de stores en blinds. Shades zijn dan weer de klassebakken van de raamdecoratie, een zeer decoratieve raamdecoratie met klasse en stijl.

Plisse
Duette
Duette
Plisse
Duette
Duette

Voordelen

Plissé-gordijnen bestaan in een breed gamma aan kleuren en ook qua dichtheid zijn er veel variaties, van transparant tot (semi)verduisterend. Duetten hebben dan weer zeer goed isolerende eigenschappen, zowel qua licht, koude en warmte. Beide types hebben een top down/bottom up-functie. Hierdoor kan je ze helemaal naar beneden laten zakken zodat het licht langs de bovenkant van je raam naar binnen stroomt.

Dit type van raamdecoratie is door zijn fijnheid en mogelijkheden ideaal om op het raam zelf te monteren en dat kan ook zonder boren of schroeven.

Shades hebben het voordeel dat je in 1 type raamaankleding hebt waar je alle vormen van privacy kan mee bekomen door de store in verschillende standen te kantelen.

Nadelen

Een nadeel van een plissé- en duette-gordijn is dat ze een beperking hebben op de breedte/hoogte en daardoor eerder geschikt is voor kleine en normale ramen.

Shades zijn gemiddeld duurder dan andere raamdecoratievormen, maar je krijgt er dan ook veel voor in de plaats.

Benieuwd of dit type van raamdecoratie voor jou tot de opties behoort? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij adviseren je over de juiste raamdecoratie voor jouw woning.

Vloeren & raamdecoratie

Van der Poorten voor liefhebbers van kwaliteit & persoonlijkheid. 

Onze-Lieve-Vrouwestraat 59-63, 2800 Mechelen
+32 15 42 24 01info@vanderpoorteninterieur.be
Ma-Vrij: 9u30 -12u30 / 13u30 - 18u00
Za: 9u30 -12u30 / 13u30 - 17u00

Schrijf je in op onze nieuwsbrief