RAAMDECORATIE

Vouwgordijnen / Japanse panelen.

Vouwgordijnen zijn de ideale oplossing voor wie graag zijn woning gezellig aankleed. Van der Poorten heeft een enorm uitgebreide collectie aan stoffen en mogelijkheden. De vouwgordijnen worden in Belgische ateliers voor jou op maat gemaakt.

Ook Japanse panelen kunnen helemaal op maat van jou raam aangepast worden en vrijwel alle stoffen zijn mogelijk.

Vouwgordijn
Vouwgordijn
Vouwgordijn
Vouwgordijn
Vouwgordijn
Vouwgordijn

Voordelen

Omdat deze soort gordijnen zich sierlijk opvouwen zijn ze echte eyecatchers, zelfs wanneer je de gordijnen open hebt. Daarnaast hebben vouwgordijnen een sfeervolle uitstraling die bepaalde inrichtingen enorm kan complimenteren. Dit type van zonnewering is ook zeker geschikt voor grote ramen, al dan niet gemotoriseerd, aan te kleden. Wist je dat er tegenwoordig gemotoriseerde raamdecoratie op batterijen bestaat?

Je hebt dus geen aansluiting op het net nodig om gordijnen met afstandsbediening te bedienen.

Bijna alle vouwgordijnen zijn wasbaar, je kan ze eenvoudig zelf losmaken, in de wasmachine op 30° wassen en weer terughangen. Ideaal in de keuken bijvoorbeeld.

Nadelen

Een nadeel is dat ze bovenaan relatief veel plek innemen wanneer ze opgevouwen zijn. Ideaal is om boven het raam extra muurhoogte te hebben tussen de 25 en 30cm zodat de vouwgordijn in open toestand niet voor het raam hangt.

Nog niet helemaal zeker of dit type gordijnen de juiste keuze is? Van der Poorten helpt je graag met het vinden van de juiste raamdecoratie.

EXTRA

Schoonmaaktip: 

Vloeren & raamdecoratie

Van der Poorten voor liefhebbers van kwaliteit & persoonlijkheid. 

Onze-Lieve-Vrouwestraat 59-63, 2800 Mechelen
+32 15 42 24 01info@vanderpoorteninterieur.be
Ma-Vrij: 9u30 -12u30 / 13u30 - 18u00
Za: 9u30 -12u30 / 13u30 - 17u00

Schrijf je in op onze nieuwsbrief