RAAMDECORATIE

Rolgordijnen / Duorol.

Rolgordijnen zijn de afgelopen jaren zowat de nieuwe standaard geworden. Ze zijn interessant van prijs en zijn beschikbaar in een waaier van kleuren en mogelijkheden. Of je nu op zoek ben naar een transparant gordijn om geen inkijk te hebben, een screenrolgordijn om de zon te temperen, of een verduisteringsgordijn voor de slaapkamer, Rolgordijnen kunnen het allemaal. Naast de gewone rolgordijnen biedt Van der Poorten ook Duo rolgordijnen aan, waarbij je het effect krijgt van jaloezieën maar dan in stoffen uitvoering.  Een innovatie waar je nog maar 1 vorm van raamdecoratie nog hebt om alle vormen van privacy te bereiken.

Rolgordijn
Rolgordijn
Rolgordijn
Rolgordijn
Rolgordijn
Rolgordijn

Voordelen

Een van de grote voordelen van rolgordijnen is hun veelzijdigheid. Of je nu op zoek bent naar donkere, verduisterende gordijnen, of juist iets wat iets meer licht doorlaat; rolgordijnen kunnen de oplossing zijn. Duo rolgordijnen bestaan uit afwisselende horizontale banden met verschillende mate van transparantie. Dankzij deze horizontale banden heb je – in tegenstelling tot reguliere rolgordijnen – veel invloed op de hoeveelheid licht en inkijk naar binnen toe. Nog een groot plusplunt is dat ze weinig plek in beslag nemen. Tegenwoordig zijn ze ook voorzien van een elegante omkasting in verschillende vorm en kleurmogelijkheden.

Nadelen

Zeer grote rolgordijnen worden op ook op een grotere buisdiameter geplaatst waardoor de rol zeer aanwezig is.

Grote en zware rolgordijnen met manuele bediening kunnen best met een montageprofiel geplaatst worden, zodat ze op meerdere punten stevig op de muur of plafond gemonteerd kunnen worden. Rolgordijnen met grote maten kunnen ook de neiging krijgen om langs de zijkanten lichtjes op te krullen.

Vloeren & raamdecoratie

Van der Poorten voor liefhebbers van kwaliteit & persoonlijkheid. 

Onze-Lieve-Vrouwestraat 59-63, 2800 Mechelen
+32 15 42 24 01info@vanderpoorteninterieur.be
Ma-Vrij: 9u30 -12u30 / 13u30 - 18u00
Za: 9u30 -12u30 / 13u30 - 17u00

Schrijf je in op onze nieuwsbrief