OVER ONS

Een gedreven familiebedrijf sinds 
1983.

Van der Poorten doet er alles aan om je de ultieme klantervaring te bieden. Ons team van gepassioneerde professionals staat je bij in de keuze van de perfecte vloer en het juiste type raamdecoratie voor jouw woning.


Luc van der poorten
Jessie Van Asbroeck
Jo Van Gelder

+35 jaar ervaring

Van der Poorten is ontstaan in 1983. Door onze jarenlange ervaring hebben we een uitgebreide kennis over alles wat met vloeren en raamdecoratie te maken heeft.

Familiebedrijf

Geen keten die overgenomen wordt door een andere groep maar een authentiek familiebedrijf. Luc Van der Poorten nam de zaak over van zijn ouders.

gratis offerte

Goede service hoeft niet gelijk te staan aan hoge prijzen. Daarom bieden we een gratis offerte aan en komen we vrijblijvend opmetingen doen bij u thuis.


Nog niet overtuigd? Kom langs in onze toonzaal voor gratis advies. 

ruim assortiment

Met meer dan 20 leveranciers bieden we een ruim assortiment aan parket, soepele vloeren en raamdecoratie, op maat van elk interieur.

van a tot z

We begeleiden je doorheen het hele proces. Van advies en opmeten tot plaatsing en onderhoud. Ook op onze uitstekende dienst na verkoop kan je rekenen.

scherpe prijzen

Bij Van der Poorten vind je vloeren van topkwaliteit aan scherpe prijzen. Kom langs in onze toonzaal of vraag een vrijblijvende offerte aan.  

Vloeren & raamdecoratie

Van der Poorten voor liefhebbers van kwaliteit & persoonlijkheid. 

Onze-Lieve-Vrouwestraat 59-63, 2800 Mechelen
Parking: Zoutwerf - 2800 Mechelen
+32 15 42 24 01info@vanderpoorteninterieur.be
Ma-Vrij: 9u30 -12u30 / 13u30 - 18u00
Za: 9u30 -12u30 / 13u30 - 17u00

Schrijf je in op onze nieuwsbrief