Renovatie vloeren

Laat uw vloer weer stralen‎ als nieuw.

Ligt er onder de lagen vinyl of tapijt nog een waardevolle oude parket? Contacteer ons en wij komen kijken of de parket kan gerenoveerd of opgeschuurd worden.

Massief parket kan door middel van schuurmachines opgeschuurd en opnieuw behandeld worden. Eens dat de parket terug zijn originele houtkleur heeft, zijn er vele mogelijkheden om je parket in een nieuw beschermend jasje te steken. Zou je graag de kleur willen veranderen of net de natuurkleur behouden? Er zijn zeer veel mogelijkheden met kleur. Je kan de parket voorkleuren of een gekleurde olie aanbrengen. Er zijn ook houtlogen om te vergrijzen en te verouderen. Heeft je huis meer nood aan een stevig beschermde vloer die het hele huishouden aankan? Er bestaan ook 2 componenten vernissen, waarvan de nieuwe generatie niet vergeeld en de uitsraling natuurlijk mat is.

Niet alle soorten parket kunnen opgeschuurd worden, meerlagenparket bijvoorbeeld kan, afhankelijk van de dikte van de toplaag een aantal keer opgeschuurd worden maar niet oneindig veel keer. Contacteer ons zodat wij kunnen komen kijken over welk soort parket het bij jou gaat en wat de mogelijkheden zijn.

Je zou het misschien niet denken maar ook Linoleum kan in sommige gevallen gerenoveerd worden. Vraag naar informatie in onze winkel.

Heeft jouw parket nood aan onderhoud of renovatie?

Neem contact op voor al uw vragen of een vrijblijvende offerte. 

Vloeren & raamdecoratie

Van der Poorten voor liefhebbers van kwaliteit & persoonlijkheid. 

Onze-Lieve-Vrouwestraat 59-63, 2800 Mechelen
Parking: Zoutwerf - 2800 Mechelen
+32 15 42 24 01info@vanderpoorteninterieur.be
Ma-Vrij: 9u30 -12u30 / 13u30 - 18u00
Za: 9u30 -12u30 / 13u30 - 17u00

Schrijf je in op onze nieuwsbrief