Parket

Massief parket.

Een echte massiefhouten vloer geeft je woning, een gezellige, klassevolle en tijdloze uitstraling. Massief parket bestaat in verschillende houtsoorten zoals Eik, Notelaar, Merbau, Wengé… Massief parket kan zowel in planken als in patronen geplaatst worden, momenteel is Visgraat, Hongaarse punt en Mosaicparket weer helemaal terug.

Bij Massief parket kan je kiezen uit rustieke of net noestvrije planken, verouderd of strak. De parketplanken worden op een artisanale geplaatst op onderparket en bestaan uit een massieve plankdiktes tussen 9 en 22mm dikte.

Bij afwerking van de parket is er een zeer uitgebreide keuze in kleur en behandeling.

Massieve soorten
rustiek
visgraat
Hongaarse punt
brut
Franse eik

Voordelen

Een parketvloer slijt door zijn massiviteit erg traag en is daardoor ontzettend duurzaam. Parketvloeren blijven een mooie, authenticititeit behouden, ook al worden ze ouder. Als ze toe zijn aan renovatie kan dat, dankzij een grondige schuurbeurt en een nieuwe Kleur/behandeling naar keuze. Een mooie parketvloer is een natuurproduct en geeft je woning een meerwaarde.

Parket isoleert zowel koude als geluid en is aangenaam aan de voeten.

Nadelen

Massief parket is zeer duurzaam, en daar hangt ook een prijskaartje aan. De planken worden ter plaatse op een artisanale manier verzaagd, vernageld, verlijmd en behandeld, wat vrij arbeidsintensief is.

Parket is een natuurproduct en leeft, het is van belang om de temperatuur en vochtigheidsgraat in de ruimte in het oog te houden. Daarom raden wij bij vloerverwarming bijvoorbeeld eerder een samengesteld parket aan.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

EXTRA

Schoonmaaktip: 

Stofzuigen

dweilen met vochtige doek en aangepaste zeep

Vloeren & raamdecoratie

Van der Poorten voor liefhebbers van kwaliteit & persoonlijkheid. 

Onze-Lieve-Vrouwestraat 59-63, 2800 Mechelen
+32 15 42 24 01info@vanderpoorteninterieur.be
Ma-Vrij: 9u30 -12u30 / 13u30 - 18u00
Za: 9u30 -12u30 / 13u30 - 17u00

Schrijf je in op onze nieuwsbrief