Vloeren

​Onze tips om je vloeren te onderhouden tijdens de lenteschoonmaak

De lente is in volle bloei en dat betekent tijd voor een grondige schoonmaak! Je vloeren verdienen speciale aandacht, want na de winter kunnen ze wel wat liefde gebruiken. In dit artikel delen we praktische tips en advies voor het onderhouden van verschillende soorten vloeren. Of je nu een vinyl-, parket-, rubber-, tapijt- of laminaatvloer hebt, wij hebben je gedekt. Let’s clean!

Vinylvloeren

Vinylvloeren zijn ideaal voor drukke huishoudens. Ze zijn duurzaam, waterbestendig en eenvoudig te reinigen. Volg deze stappen voor een stralende vinylvloer:

  • Stofzuig eerst de vloer om stof en vuil te verwijderen.
  • Dweil met een licht vochtige doek en een speciale vinylreiniger en zorg ervoor dat er geen water achterblijft op de planken.
  • Gebruik een Quick-Step-reinigingsset voor het beste resultaat. Deze bevat een microvezeldoek en speciaal reinigingsmiddel.

Parketvloeren

Parketvloeren stralen warmte en elegantie uit. Om ze in topconditie te houden kan je ze best regelmatig stofzuigen om zo krassen te voorkomen. Dweil met een licht vochtige doek en een pH-neutraal reinigingsmiddel of houtzeep, die je parketvloer voedt en beschermt. Vermijd overmatig watergebruik om het hout te beschermen.

Bij Van der Poorten blijven we innoveren om uw interieurervaring te verrijken. Bezoek onze website voor meer informatie en laat u inspireren door de mogelijkheden die technologie en design samenbrengen.

Voor meer informatie over onze producten en diensten, bezoek Van der Poorten Interieur.