Vloeren

Een laminaatvloer in je woning? Dit zijn de voordelen! 

Een vloer in laminaat heeft veel voordelen en is een erg mooi alternatief voor een parketvloer. Je plaatst hem eenvoudig zelf, de vloer is gemakkelijk in onderhoud én geschikt voor zowat elke ruimte. We vertellen je alles wat je moet weten!

 

Geschikt voor zowat elke ruimte

Voor zowat elke plek in je woning is er wel een geschikte laminaatvloer, of je interieur nu rustiek of eerder modern is. Je hebt de keuze uit een breed aanbod van kleuren, stijlen en structuren. Wist je dat je zelfs in je badkamer kan opteren voor laminaat? Instant gezelligheid! Laat je wel goed adviseren, want laminaat in je badkamer moet waterbestendig zijn.

En laminaatvloeren kunnen wel tegen een stootje want zijn sterk en krasbestendig. Dus zelfs met kinderen is huis, is dit soort vloer een goede optie. Je hoeft geen schrik te hebben om je vloer te beschadigen en kan je bengels naar hartenlust laten spelen en ravotten in huis!

Gebruiksvriendelijk

Een groot voordeel van laminaat is het gemak in onderhoud. Dankzij de gladde, naadloze structuur kan het vuil zich niet ophopen en veeg je de vloer eenvoudig en snel schoon. De beschermlaag zorgt ervoor dat vuil niet in de planken kan dringen. En deze laag zorgt er bovendien voor dat de vloer haar originele kleur lang behoudt, zelfs bij regelmatige blootstelling aan zonlicht.

Bovendien leg je een laminaatvloer eenvoudig zelf door het handige kliksysteem. En laat je dit toch liever over aan vakmensen? Dan helpen onze plaatsers jou erg graag!

Naargelang je wensen, heb je bij laminaat ook de keuze tussen verschillende ondervloeren. Een ondervloer vormt de basis waarop je de laminaat legt, en ligt tussen de ondergrond van je woning en de laminaatvloer. De geschikte ondervloer maakt je laminaat geluiddempend, wat handig kan zijn als je in een appartement woont bijvoorbeeld. Ook heeft een ondervloer een isolerende functie en beschermt het tegen opstijgend vocht.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden in jouw woning? Wij hebben een ruim aanbod aan laminaat- en parketvloeren en adviseren je graag!

Bovendien geniet je via onze leverancier Quickstep van 25 garantie op je laminaatvloer.