RAAMDECORATIE

Het belang van degelijke raamdecoratie in de zomer

De zomer is in het land en we moeten je niet vertellen dat deze ook in ons land steeds heter wordt. Erg leuk tijdens de vakantieperiode, maar op sommige momenten snakken we naar een frisse woning en goed verduisterde kamers. De juiste raambekleding zal je hierbij helpen!

Goed verduisteren voor een frisse ruimte

Op hete dagen ban je het zonlicht het best zoveel mogelijk uit je woning om te vermijden dat je binnen in een sauna terecht komt. Welke raamdecoratie het meest geschikt is, hangt af van je ruimte en je wensen.

Ben je fan van gordijnen? Dat kan, maar dan voorzie je het best een goede voering om de hitte en het licht te weren. Met gordijnen ga je voor veel gezelligheid in je ruimte en tegenwoordig kan je zowat alle stoffen goed reinigen.

Ook rolgordijnen kunnen een goede optie vormen. In ons assortiment vind je screenrolgordijnen om de zon te weren en verduisteringsgordijnen voor de slaapkamer. En leuk meegenomen: je hebt ze in verschillende kleuren en ze zijn beschikbaar aan interessante prijzen.

En ken je onze duetten? Ze staan gekend voor hun zeer goede isolerende eigenschappen, zowel wat betreft warmte én licht. Een toppertje in huis op warme dagen!

Spelen met licht

Horizontale jaloezieën zijn dan weer erg decoratief en laten je toe te spelen met het daglicht. Erg mooie én handige raambekleding in een woonkamer of bureauruimte, maar ook in slaapkamers is dit type raamdecoratie een goede optie.

En als je voor houten lamellen kiest, dan ga je voor de meest duurzame variant die erg goed te reinigen is.

Vraag ons om advies, wij helpen je graag bij de keuze van jouw ideale raambekleding!