RAAMDECORATIE

Zo breng je licht in huis

De lente is in het land en dus de zomer binnenkort in aantocht. Dit wil natuurlijk ook zeggen dat de dagen langer worden en we van meer uren zon mogen genieten. Zit je toch regelmatig binnen door thuiswerk of een druk huishouden? Zorg er dan zeker voor dat er genoeg licht bij jou binnenkomt, zo creëer je een frisse en open ruimte.

Kies voor licht behoudende raamdecoratie

Laten we beginnen bij de raamdecoratie. Met de juiste raamdecoratie haal je enorm veel licht binnen in huis zonder dat je jouw privacy hiervoor moet opzeggen. Als je hiernaar opzoek bent, kan je kiezen voor witte jaloezieën, plissé-gordijnen of duetten.

Jaloezieën bestaan uit horizontale of verticale lamellen. Als je kiest voor wit dan kan je er zeker van zijn dat deze licht in huis binnenhalen. Het licht afkomstig van buiten weerkaatst op de lamellen, wat er voor zorgt dat er meer licht binnenkomt dan wanneer je bijvoorbeeld de deur zou openlaten.

Plissé-gordijnen en duetten hebben een top down/ bottom up-functie die ervoor zorgt dat je de gordijn volledig naar beneden kan laten zakken. Zo komt het licht langs de bovenkant van je raam binnen en zal de raambekleding dit dus niet tegenhouden.

Kies de gepaste vloer

Een vloer is minder makkelijk vervangbaar natuurlijk, daarom is het essentieel om van in het begin een gepaste vloer te kiezen. Houd je van een lichte indruk in huis? Kies dan voor een vloer in een lichte kleur zodat je een ruime en frisse look creëert in je woning.

Heb je hulp nodig om de juiste keuze te maken of had je graag meer informatie over raamdecoratie en vloerbedekking? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij helpen jou graag verder!