RAAMDECORATIE

Raamdecoratie voor grote raampartijen

Het is al jaren een trend in nieuwe woningen: grote raampartijen. Grote ramen geven verschillende voordelen. Ze bezorgen je veel lichtinval, een groot ruimtegevoel en je trekt er zowaar je buitenomgeving mee naar binnen. En meer licht dat naar binnen komt, is ook meer warmte. Je zal de verwarming dus wat lager kunnen zetten op zonnige dagen!

Veel keuze wat betreft raamdecoratie

Wat betreft raambekleding kan je veel kanten op met grote ramen.

Zo zijn gordijnen een erg goede optie. Ze zijn beschikbaar in grote formaten en, mooi meegenomen, ze zorgen voor instant gezelligheid en warmte in je ruimte! Bovendien kunnen ze het licht en de warmte weren indien nodig en kan je de meeste stoffen eenvoudig wassen.

Verder zijn ook rolgordijnen een handige én mooie optie voor grote raampartijen. Ook dit soort raambekleding is er in grote formaten en in allerlei kleuren en stoffen.

Wens je licht binnen te laten, maar de inkijk te beperken? Dan zijn de duo rolgordijnen ook een mooie optie met afwisselend transparante en gekleurde vlakken.

En ook erg handig, bij verschillende modellen kan je opteren voor motorisatie en bediening via een afstandsbediening of applicatie op je smartphone! 

Vraag ons gerust om advies, bij Van der Poorten maken wij alles op maat van jouw project.

Wereldse elementen troef

Qua stoffen merken we meer en meer interesse voor wereldse, aardse prints. Ze brengen instant sfeer en kleur.

Ons advies hierbij: kies één of twee prints als eye catcher en maak je interieur niet te druk met te veel vormen en kleuren.

Breng ons een bezoekje in onze toonzaal en ontdek ons volledige gamma aan stoffen en prints, wij helpen je graag verder!

Vraag ons om advies, wij helpen je graag bij de keuze van jouw ideale raambekleding!