Raamdecoratie

​Glasgordijnen op maat

Glasgordijnen, ook wel vitrage genoemd, zijn een subtiele en elegante manier om sfeer en karakter toe te voegen aan je interieur. Ze filteren het zonlicht op een natuurlijke manier, waardoor je kunt genieten van daglicht zonder dat je kamer te warm wordt. Bovendien bieden ze privacy zonder dat je het gevoel hebt dat je opgesloten zit.

Waarom kiezen voor glasgordijnen op maat?

Glasgordijnen op maat zijn perfect afgestemd op de afmetingen van je ramen, waardoor ze er altijd perfect uitzien. Je hebt bovendien keuze uit een breed scala aan stoffen, kleuren en designs, zodat je de perfecte match kunt vinden voor jouw interieur.

Voordelen van glasgordijnen:

  • Licht en luchtig: Glasgordijnen laten veel licht door, waardoor je kamer een lichte en luchtige uitstraling krijgt.
  • Privacy: Glasgordijnen bieden privacy zonder dat je het gevoel hebt dat je opgesloten zit.
  • Sfeervol: Glasgordijnen creëren een sfeervolle en gezellige ambiance in je interieur.
  • Geluidswerend: Glasgordijnen kunnen helpen om geluid te dempen, wat ideaal is voor slaapkamers en woonkamers.
  • Energiebesparend: Glasgordijnen kunnen in de winter helpen om warmte binnen te houden en in de zomer om je huis koel te houden.

Hoe kies je de juiste glasgordijnen?

Bij het kiezen van glasgordijnen is het belangrijk om rekening te houden met de volgende factoren:

  • De afmetingen van je ramen: Zorg ervoor dat je glasgordijnen de juiste afmetingen hebben om je ramen perfect te bedekken.
  • De stijl van je interieur: Kies glasgordijnen die passen bij de stijl van je interieur.
  • De gewenste mate van privacy: Hoe meer privacy je wilt, hoe dichter de stof van de glasgordijnen moet zijn.
  • De gewenste hoeveelheid licht: Hoe meer licht je wilt doorlaten, hoe transparanter de stof van de glasgordijnen moet zijn.

Er zijn verschillende manieren om glasgordijnen te confectioneren. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor swing- of wavelint, enkele plooi, vlinderplooi, of platte plooi. Onderaan kunnen de glasgordijnen afgewerkt worden met een zoom of aangestikte looddraad in de juiste kleur. Afhankelijk van je voorkeur kunnen ze stuitend zijn, net boven de grond hangen, of 3 cm boven de grond eindigen.

We  helpen je graag bij het kiezen van de perfecte glasgordijnen voor jouw interieur. We hebben een ruime keuze aan stoffen, kleuren en designs, en we zorgen ervoor dat je glasgordijnen op maat worden gemaakt.

Bezoek onze showroom of neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Bij Van der Poorten blijven we innoveren om uw interieurervaring te verrijken. Bezoek onze website voor meer informatie en laat u inspireren door de mogelijkheden die technologie en design samenbrengen.

Voor meer informatie over onze producten en diensten, bezoek Van der Poorten Interieur.