RAAMDECORATIE

Welke raamdecoratie voor deuren en klapramen?

Bij Van der Poorten werken we steeds op maat. Heb je een raam of glazen deur dat open en dicht kan, of een raam in een bijzonder formaat? Wij voorzien steeds een oplossing die mooi past én doet wat het moet doen.

Deuren en kiepramen vragen om aangepaste raamdecoratie. Je wil immers niet dagelijks het gevecht aangaan met je gordijnen of lamellen als je even wat frisse lucht wil of naar buiten moet. We helpen je graag en komen het betreffende oppervlak opmeten voor het beste resultaat.

Een mooie en erg handige optie zijn de jaloezieën in het kader. Het systeem wordt in het frame zelf bevestigd, waardoor je niet aan het systeem moet komen om je raam of deur te openen. Schijnt er te veel licht binnen of is het net te donker? Dan draai je de jaloezieën eenvoudig open of toe, of trek je het systeem naar boven of beneden.

Op dezelfde manier kunnen ook de rolgordijnen en plissé- en duettegordijnen bevestigd worden. Erg veel opties dus wat betreft de mogelijke systemen en materialen, volledig naar jouw smaak en wensen!

Ook gordijnen zijn mogelijk 

Ben je meer fan van de klassiekere gordijnen? Een erg gezellige, warme optie in vele ruimtes. Ook dat is mogelijk bij systemen die open en dicht moeten gaan. Wij zorgen voor de juiste hoogte en afstand van de rails, zodat je je raam of deur vlot open en dicht krijgt, terwijl de gordijnen mooi op zijn plaats blijven hangen. De vele stoffen en prints zorgen voor een ruim aanbod aan keuze!

Heb je hulp nodig om de juiste keuze te maken of had je graag meer informatie over raamdecoratie en vloerbedekking? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij helpen jou graag verder!