Over ons

Een vloer of raamdecoratie bestellen bij Van der Poorten? Zo gaan we te werk

Welkom op onze website! Net als in onze toonzaal staan we ook online voor je klaar met advies en inspiratie voor allerlei soorten vloeren en raamdecoratie. Zowel voor nieuwe projecten als renovaties kan je bij ons terecht. We leggen je hier graag uit hoe we te werk gaan in 3 stappen.

Van der Poorten is al dertig jaar gespecialiseerd in vloeren en raamdecoratie. Bij de vloeren hebben we een uitgebreid aanbod aan parket, mooie en onderhoudsvriendelijke soepele vloeren als linoleum, LVT, laminaat en rubber, en vasttapijt. Ook trapbekleding bieden we aan. Wat de raamdecoratie betreft gaan we er 

prat op dat we voor alle ramen en elke interieurstijl de bijpassende gordijnen of raamdecoratie kunnen aanbieden. Ons assortiment bevat verschillende types jaloezieën, rolgordijnen, vouwgordijnen en overgordijnen, die allemaal op maat gemaakt worden. Heb je een nieuwe vloer of gordijnen nodig, lees hieronder dan verder over onze werkwijze.

1. Advies

Voor ons aanbod aan parket, vloeren en raamdecoratie kan je terecht in onze toonzaal, maar ook hier op de website vind je een gedetailleerd overzicht van onze producten en oplossingen. Je kan steeds onze medewerkers contacteren om te bespreken welk type vloer of raamdecoratie het meest geschikt is voor jouw woning en jouw stijl. 

We houden geregeld acties en kortingen, hou daarvoor deze website en onze Facebookpagina in de gaten!

2. Opmeten

Correct opmeten is vakwerk: een paar millimeters kunnen het verschil maken tussen een geslaagd project of wat extra grijze haren voor jou. Om ervoor te zorgen dat je met een gerust hart een vloer of raamdecoratie kan laten plaatsen, komen wij vrijblijvend ter plaatse opmeten. Voor vloeren komt zaakvoerder Luc Van der Poorten zelf tot bij jou thuis, voor raamdecoratie kan je rekenen op onze specialiste Jessie.

3. Plaatsing

Wanneer je keuze gemaakt hebt, de opmeting gebeurd is en je de offerte goedgekeurd hebt, is het tijd voor het echte werk. We maken alle raamdecoratie, vloeren en trapbekleding volledig op maat. Vervolgens is het tijd voor de plaatsing bij jou thuis. Onze vakmensen werken snel en zorgvuldig, en zullen je op voorhand laten weten hoe lang de plaatsing duurt. Soms zal je een ruimte moeten vrijmaken, voor bijvoorbeeld de renovatie van parket. Wij geven steeds duidelijke richtlijnen mee, zo weet je altijd waar je aan toe bent.