Algemeen

​Onze lenteactie en nieuwigheden van 2024

Lenteactie

Ben jij klaar voor onze lenteactie? 

De lente is weer begonnen, en het zonnetje begint er weer vaker door te komen. Een belangrijk moment dus om even stil te staan bij het comfort van een goede zonnewering.

Tijdens onze lenteactie geniet je van gratis plaatsing bij aankoop van minstens 3 gordijnsystemen naar keuze. Twijfel niet te lang, want deze actie is enkel geldig van 1 t.e.m. 30 april!

Let op: Transport buiten een straal van 15 km rond Mechelen is niet inbegrepen.

 

Vernieuwingen bij Van der Poorten

Bij Van der Poorten zijn we altijd op zoek naar manieren om uw woning niet alleen mooier, maar ook slimmer te maken. We zijn verheugd om enkele spannende nieuwe ontwikkelingen in onze collectie aan te kondigen die stijl, comfort en technologie naadloos combineren.

Houten jaloezieën 

Stel jezelf eens voor dat je jouw houten jaloezieën kan bedienen met slechts een tik op uw smartphone – en dat zonder de noodzaak van een hub! Deze innovatie is nu realiteit dankzij de nieuwe Motion Blinds. Met twee nieuwe motortypes – een Bluetooth-motor met geïntegreerde ontvanger en een Bluetooth batterijmotor – is het bedienen van uw jaloezieën nog nooit zo eenvoudig geweest.

En de installatie ervan? Die is kinderspel:

  1. Download de Motion app.
  2. Scan de QR-code op het product.
  3. Je telefoon en jaloezieën verbinden automatisch.
  4. Start met bedienen!

Rolgordijnen

Elegantie in groot formaat

Onze collectie is nu uitgebreid met extra grote rolgordijnen, voorzien van een elegante Zoomtech buisdiameter. Dit innovatieve systeem, opgespannen met een veersysteem binnenin, zorgt voor een strakke en stijlvolle afwerking.

Kleurrijke vloeren

Ontdek de rijke nieuwe kleuren in onze uitgebreide Linoleum Cocoa collectie, perfect om elke ruimte een unieke touch te geven.

Verfijnde Zoomtech systemen

Verder hebben we ook onze Zoomtech systemen nog meer verfijnd. Alle stoffen zijn nu beschikbaar op de Zoomtech systemen. De onderlat B10 en B11, evenals zijgeleiding G5 en G6, zijn vervangen door onze nieuwste innovaties.

Betaalbare motoren

De prijzen van motoren voor Zoomtech systemen 41 en 53 zijn nu gelijk aan die van de maxi systemen, wat betekent dat ze aanzienlijk voordeliger zijn geworden.

Nieuw in ons Assortiment:

  • Maxi systemen zijn nu verkrijgbaar met een Louverdrape batterijmotor RTS.
  • Onze verduisteringscassette is nu beschikbaar met zowel LVD als Somfy batterijmotoren.

Bij Van der Poorten blijven we innoveren om uw interieurervaring te verrijken. Bezoek onze website voor meer informatie en laat u inspireren door de mogelijkheden die technologie en design samenbrengen.

Voor meer informatie over onze producten en diensten, bezoek Van der Poorten Interieur.