Algemeen

​Kleur van 2024: Healing Blue

Een oase van rust in een drukke wereld.
Zoals elk jaar speuren kleurexperts wereldwijd naar de nieuwste trends en ontwikkelingen in de wereld van interieur. Op basis van hun bevindingen kozen ze voor 2024 de trendkleur Healing Blue: een zacht vergrijsd blauw dat rust en kalmte uitstraalt.

 

Een kleur met een verhaal

Healing Blue is meer dan een simpele kleur. Het is een reflectie van de maatschappij waarin we leven. In een wereld die steeds sneller en drukker wordt, verlangen we meer dan ooit naar rust en harmonie. Healing Blue beantwoordt aan die behoefte. De zachte, vergrijsde tint creëert een gevoel van geborgenheid en veiligheid.

Een veelzijdige kleur

Healing Blue is een kameleon die zich perfect aanpast aan verschillende interieurstijlen. De kleur kan worden toegepast in een modern interieur met strakke lijnen, maar ook in een landelijke woning met een warme, authentieke sfeer.

Enkele tips om Healing Blue toe te passen in je interieur:

  • Combineer Healing Blue met natuurlijke materialen zoals hout, steen en linnen. Dit creëert een warme en rustgevende sfeer.
  • Gebruik Healing Blue als accentkleur op muren, meubels of accessoires. Dit geeft je interieur een frisse en moderne uitstraling.
  • Combineer Healing Blue met andere kleuren zoals wit, grijs of beige. Dit zorgt voor een harmonieuze en stijlvolle look.

Benieuwd naar Healing Blue?

Kom langs in onze showroom en laat je inspireren door de vele mogelijkheden van deze prachtige trendkleur. Onze interieuradviseurs staan klaar om je te helpen bij het creëren van een interieur dat perfect bij je past.