Over ons

Maak gebruik van onze gratis parking!

Sinds 1 juli 2020 is een groot deel van Mechelen Stad autoluw. Daarnaast zal de straat waarin onze winkel zich bevindt in de nabije toekomst volledig autovrij worden.

Maar geen nood, wij hebben nog steeds een erg praktische oplossing voor onze klanten! Wij voorzien namelijk enkele GRATIS parkingplaatsen, achteraan ons gebouw. Bij het inrijden van de parking, staat in het groot aangegeven dat deze betalend is. Laat dit je niet weerhouden, want wij zorgen ervoor dat het volledig gratis is, na een bezoek aan onze winkel.

Je kan gewoon ons plannetje volgen naar de parking. Geef je nummerplaat aan bij het binnenkomen en breng zonder zorgen een bezoekje aan onze winkel.

GPS: Hoogstraatje 3, 2800 Mechelen

Aanwijzigingen:

Je neemt aan de Brusselpoort in Mechelen de afslag naar de Hoogstraat. Je rijdt deze helemaal door (Hoogstraat, Korenmarkt, Guldenstraat). Het eerste kruispunt steek je over en 200m neem je de afslag naar rechts vlak voor de brug, je rijdt dan de Zoutwerf straat in. (Hier zal aangegeven staan dat je hier niet in mag, tenzij je een bewoner bent. Dit regelen wij voor jou aan de receptie.) In de Zoutwerf neem je de 2e afslag naar rechts, waar je reeds onze signalisatie zal zien staan. 50m verder op je linkerkant bevind zich onze parking.